Noticias:Ajuntament d'Alboraia

FIRALBORAIA 2019

08 oct 2019
Els díes 25, 26 i 27 d'octubre tindrà lugar en el Passeig Aragó la quinta edició Firalboraia, la fira comerçial i artesanal que organitza l'Ajuntamient d'Alboraya.

Amb la finalitat de dinamitzar el sector comerç, artesania, hosteleria i oci de la localitat, l’Ajuntament d'Alboraia organitza la 5 edició de FIRALBORAIA que tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 d'octubre al Passeig d'Aragó.

Bijuteria, productes ecològics, articles de festa, papeleria, automoció, etc. i moltes productes i serveis més ens oferiran más de cuarenta establecimientos participantes.

Firalboraia és també diversió I oci, en esta edició tindrem un SCAPE ROOM, activitat nova dirigida a grups i families que vullgen passar una estona divertida amb jocs d'equip.

El dissabte celebrarem el primer torneig de La Fallera Calavera amb obsequi d'una Carta Especial gentilesa de Zombi Paella, organitzat per l'Espai Jove d'Alboraya.

L'Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals Alboraia (ENCEPA) regalarà entre els seus establiments associats tiquets perquè disfruten els xiquets i xiquetes en els unflables els dies de fira.

A més, gràcies a la col·laboració d'ENCEPA comptarem amb l'actuació de la Kultrún Batucada el dissabte a la vesprada.

Com en edicions anteriors el programa d'activitats és molt variat i dirigit a tots els públics des de tallers de manualitats fins a exhibicions de ball, tastos i degustacions.

No oblides immortaliltzar al teu pas per la fira en el photocall exclusiu de FIRALBORAIA i arreplegar la bossa de la campanya “Jo compre a Alboraia, en Valencià”.

Enguany en la zona gastronòmica també hi ha novetats, comptem amb hostalers locals amb una oferta especial per a la fira i la seua campanya “l'hostaleria d'Alboraia amb el medi ambient” amb la finalitat de reduir el plástic.

Els visitants disfrutaran de grups musicals: Vandoleras, Showcase Presentació “Fake Love” per Karim Barek i DJ Bandarra.

Este esdeveniment compta amb ajudes de la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors Productius, Comerç i Treball.

En la web municipal et comptem tot el que podràs veure, experimentar i viure en Firalboraia.

Vos esperem el pròxim 25, 26 i 27 d'octubre en FIRALBORAIA 2019!"